Feel brand new - 16 - Ny år!!
Jag drog på den glittriga tajta klänningen och klackarna. Jag synade mig själv i spegeln. Varför? Varför skulle detta händ mig? Jag var tungen att berätta till Louis ikväll. Mitt hår var färdigt , sminket var lagt, skorna på fötterna, klänningen på kroppen. Allt var på plats.
Jag kollade mig själv i spegeln för att driva tiden. Louis skulle kolla och hämta mig om .. pling pling pling! Nu. Jag tog ett djupt andetag och gick mot hotelldörren. Där stog han i vit skjorta och svarta byxor. '' Vad vacker du är!'' sa han och kysste mig ömt. '' Tack. Du ser inte så dum ut heller.'' Han skrattade och tog min hand. Jag stängde rumsdörren och la nyckeln i en gömd ficka i klänningen. Han skrattade igen och sedan gick vi ut till en limo. Han öppnade dörren och bugade sig löjligt. '' Varsegod madame!'' sa han med en konstig röst. '' Haha, tackar herrn!'' sa jag med en minst lika wierd röst. Vi satte oss i limon och körde till platsen festen skulle vara. Jag märkte inte något annat för all min fokus var på mina läppar som masserades av Louis läppar.

***

'' Alex!'' skrek någon så fort jag stängt dörren till limon. Jag vände mig i just rätt tillfälle innan Gemma hoppade på mig och överröste mig med kramar. '' GEMMA! Oh my lou!'' skre jag tyst. Hon skrattade. '' Oh My lou?'' frågade Louis och slingrade sina armar om mig bakifrån. '' Vaddå då?'' frågade jag och vände på mig. Jag la armarna runt hans hals och tackade gud för dom höga klackarna. Han fick ändå böja sitt huvud för att å mina läppar. '' YAAAY!! och ni får fortsätta senare!'' sa Gemma och drog iväg mig till lokalen. Musiken dånade och folk dansade tätt ihop.
'' Det finns mer kändisar här än dom är på rehab!'' skrek Gemma för att överrösta musiken. Jag skrattade och muysiken bytes till raise tour glass med p!nk. '' C'mon! jag älskar denna låt!'' utbrast jag och drog med Gemma till dansglovet.
 


'' SO RAISE YOUR GLASS!'' skrek nästan alla på dansgolvet och höjde sina alkohol fyllda muggar. Vi skrattade och gick svettiga till baren. '' Två vodka redbull!'' sa gemma och lutade sig över disken och visade upp två fingrar. '' Ehm.. bara en. Ska försöka vara nykter för sista gången i pr. '' sa jag nervöst. Hon rykte på axlarna och började flirta med bartendern. Jag sökte med blicken efter Louis och fann honom dansande med Harry på ett bord. Han såg inte helt nykter ut, men inte full heller. Jag styrde mina steg dit och rykte på hans byxben. '' Hej ääälskliing!'' han drog ut på ordet och hoppade av bordet. harry såg snopen ut över att jag snott hans danspartner med blev genast glav när en tjej i minimala kläder ställde sig på bordet och började dansa ''sexigt'' med honom. Han såg väldigt glad - och jävligt ful - ut så vi gick ut och lämnade honom där. '' Du Louis det är något jag måste berätta..''Hon skulle just säga nått när alla som varit på festen sprang ut och ställde sig och började räkna ner till 0.

'' Vad? Jag hör inte!'' skrek jag. Hon tog ett djupt andetag och viskade i mitt öra. '' Jag är gravid..'' Jag kollade på henne. Ett leende kom upp på mina läppar samtidigt som alla skrek NOLL och fyverkerier fyllde skyn. Dom var inte bara där uppe, dom var här nere också, i min mage. Det var längesedan jag känt fjärilar, med Alex ändrades dom hela tiden, från larver, till fjärilar, till örnar och lejon. tja alla sorters saker. Jag kände hur hon log mitt i kyssen. '' Vad  som än händer finns jag här.'' sa jag och kollade henna allvarligt i ögonen.  '' Jag älskar dig Louis.'' Sa hon. '' Och jag dig''
AHHHHH!! Vad tror ni kommer hända? har värsta idé buffén ( xD) så ska skriva kap 17 nu! :D

Feel brand new - 15


''V..va?'' stammar jag fram. Jag reste mig och satte mig på säng kanten. Jag la ansiktet i händerna och kände paniken växa inom mig. '' Louis..'' började hon. Jag vet inte vad som hände med mig. Jag reste mig upp och drog fingrarna genom håret gång på gång. ''Louis!'' sa hon tydligare. Jag vände mg snabbt mot henne och skulle just skrika JAG VET INTE! när jag såg hennes ögon. Dom var lika panikfyllda som mina och hon hade tårar i ögonen.
Hon var lika rädd som jag. Jag tog ett djupt andetag och satte mig brevid henne. '' vad som än händer finns jag här.'' Hon nickade och vi somnade tätt ihop.

nästa dag vaknade jag själv i sängen jag satte mig hastigt upp och hörde hur det prasslade. Jag såg en lapp som jag snabbt tog upp.

Hey Lou. Jag var tvungen att sticka. Ska ha ett sista genrep innan konserten ikväll.
Älskar dig , Alex ♥

Jag log och gick upp. Jag tog på mig ett par mjukisbyxor och tjocktröja och gick ut till köket. Där satt domalla 4 killarna. '' Shoo breee!'' sa jag och log stort. Dom log alla. Jag såg att leendena inte var 100% äkta. '' Vad är det? f¨ågade jag. Ingen svarade utan Harry gav mig en tidning. Jag öppnade sida 5-6 efter att liam sagt det.

Sötast på stan? Luix sant?

Är det sant? I överigår sågs popstjärnan Alex Simons på väg till ingen mindre än bandmedlemen Louis Tomlinsons lägenhet. Hon kom i hennes vanliga träningskläder och våra fotografer fick några bilder på den söta stjärnan med ett nervöst ansiktsuttryck. Vi såg inge mer av stjärnorna förrens dagen därpå. Båda var glada och hade nya kläder. Dom gick hand i hand på stan och var allmänt glada.
En källa säger att Louis såg på Alex som om hon var en diamant.
'' Dom släppte aldrig blickarna från varandra. Det liksom sken om de båda'' säger vittnet.Kan vi se ett nytt stjärn par i framtiden?

Jag kollade på sidan. Det var massa bilder på oss från igår och jag suckade. Att jag , eller vi, fick vara ifred. '' Vad nu då?'' frågade jag och suckade igen. Dom kollade nervöst på varandra och Harry tog ett djupt andetag. '' Lou hon är bara här för några dagar! Hon åker till USA imorgon! '' han gjorde en uppgiven gest med armarna och såg på meg med medlidan. '' Jag bryr mig inte! Jag har väntat i snart 1 år på det här! Ni vet hur jag har varit sedan hon flyttade. Jag har varit ett mentalt vrak! Hon, den här ängeln, hon är den ända för mig! Kan ni inte fatta? Jag har aldrig tur, jag har alltid hjälp alla med deras kärlek, aldrig haft egen men äntligen har jag det. Kan ni intre bara låta mig vara lycklig för en gångs skull?'' skrek jag och stormade ut till hallen, tog mina skor och gick ut. Efter mig lämnade jag 4 hopplösa killar.


Ska göra en nyårs speciall! :OOOOOOOOO

Leave a comment! ♥
 


Feel brand new - 13 and 14Jag suckade. Varför kunde jag inte få ut henne ur huvet? Alexandra Cassisy Simons vad har du gjort med mig?
Jag stönade högt och reste mig ur sängen. Jag lyfte ena armen över huvet och luktade under armen. Mitt ansikte förvrängdes och jag gjorde ett ouff ljud. Jag hade inte duschat på flera dagar. År kändes det som. Jag suckade och gick till badrummet. Snabbt slängde jag av mig kläderna och hoppade in i duschen. Jag tog munstycket och vände den mot bröstkorgen. Jag satte på vattnet med den andra.

Vattenstårlarna slog emot mig och jag njöt. Det kändes som om jag - för första gången på länge - kunde slappna av. Jag la duschslangen i en sån där ficka så att den satt på väggen. Sedan backade jag lite och tog fram shampoo och balsam. Jag masserade in shampoo i håret och duschade av det. Samma sak med balsam och sedan tog jag en dusch kräm för kroppen. Jag duschade snabbt av mig allt och gick ut ur duschen. Jag tårkade håret snabbt med en handduk och la en runt höfterna. Jag gick ut och vidare in i min garderob. Nästan allt var smutsigt utom min onepiece. Jag satte på mig ett par boxershorst med den engelska flaggan på och drog snabbt en Boss rollon under armarna och satte på mig one piecen.

Jag tog alla mina smutsiga kläder och gick tillbaka in i badrummet. Jag stoppade in allt i en tvättmaskin. Det fick inte plats med allt, så jag var tvungen att komma tillbaka om en timme. Jag la in tvätt medel och så vidare och track på start knappen. Med det klart gick jag ut ur mitt rum. Det var ingen annan hemma. Jag log stort och funderade på ad jag skulle göra. Min mage kurrade och jag skrattade. Jag hade ju inte ätit riktig mat på hela veckan. Bara ett äpple, en maka, en banan och en chips påse. Jag hade defenetift tappad Jag gick till köket och öppnade kylen.

Jag tog ut en låda som Harry köpt. Det var pasta med kyckling gryta. Han hade troligen köpt lådan åt sig själv från ican men vad fan? Jag tog ut den och vände på den över en tallrik och la in i micron i 2 minuter. I hela 2 minuter stirrade jag på den roterande tallriken. När den pep tog jag ut den och la på bordet. Jag hämtade kviv och gaffel och hällde upp fanta och cola i ett glas. Ja , jag älskar att blanda fanta och cola. Jag satte mig ner och började äta. När första tuggan väl kommit in i munnentog det bara 3 minuter innan allt var uppätet. Jag lutade belåtet tillbaka i solen och drack upp det sista i glaset. Jag sträckte på mig och satte på radion. Ironiskt nog var det Alex låt som kom upp. Låten hon skrivit till mig. Sorgen slog emot mig och jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken.

Jag kollade runt i köket och fastnade med blicken på ett block på andra sidan bordet. Jag rste mig från stolen och sträckte mig över bordet. Det var en penna i också. Jag satte mig tillrätta och började skriva. Jag har aldrig varit någon som skriver låtar, har aldrig kommit på nått men handen bara svepte över sidan när orden och en melodi kom upp i hjärnan. Det kändes som om hjärtat och hjärnan sammarbetade. Hjärtat gav känslorna till hjärnan som förvandlade dom känslorna till ord. Och som min hand slutligen skrev ner.

Words don't come easy without a melody
I'm always thinking In terms of do-re-mi
I should be hiking, swimming laughing with you
Instead I'm all out of tune

But what you don't know
You lift me off the ground
You're inspiration, you helped me find myself
Just like a baseline a half-time
You hold down the groove
That's why I'm counting on you

And if I heard you on the radio
I'd never wanna change a single note
It's what I tried to say all along
You're my favorite song

I'm in a session writing tracks
You've got another class to teach
And then rehearsal with my band
You're always one step out of reach
I'm looking for some harmony
With you it comes so naturally
You helped me find the right me

And when I here you on the radio
I'd never wanna change a single note
It's what I tried to say all along
You're my favorite song

My Favorite Song

And when I here you on the radio (yeah yea)
I'd never wanna change a single note (no no)
It's what I tried to say all along

You're my favorite song
You're my favorite song


''Vad vackert..'' viskade en röst bakom mig. Hela jag stelnade till. Den rösten. Den rösten. Mitt hjärta dunkade hårt i bröstet, jag trodde bokstavligen att det skulle hoppa ur själva bröstkorgen. Allt gick i slow motion. Dunk dunk dunk. Jag vände mig sakta om och motte hennes ögon.Dom där bruna varma ögonen jag längtat efter att få se på riktigt och inte stirra in i en tidning eller dataskärmen. Utan att tänka på det ställde jag mig hastigt upp och tog hennes ansikte i mina händer och närmade henne sakta. Jag kollade henne djupt i ögonen, gav henne en chans att backa. När inget hände pressade jag ihop våra läppar i en passionerad kyss så laddad att tilloch med jag blev omrumlad.

Hon tog sina händer och höll mina armbågor och track mig närmare. Jag följde villigt med och pressade våra kroppar. Som på signal bytta vi ställning och jag la mina armar runt hennes midja och hon hennes runt min nacke. Jag bärde upp henne och hon låste sina ben runt mina höfter. Jag la mina händer på undersidan av hennes lår och bärde in henne i rummet. Allt jag kunde tänka på var att Alex var här. Alexandra Cassidy Simons. Jag stängde igen dörren med foten och la ner henne i sängen, med mig över henne.Att se honom väckte en massa minnen, att kyssa honom väckte en massa känslor jag kämpat med att döda. Jag hade ju bara kommit för att Harry kommit på min soundcheck och bett mig hjälpa med Louis. Han hade inte lämnat sitt rum på en vecka. Dom hade sin US Tour snart och Louis skulle behöva komma ut ur rummet för atta repetitationer.
Så jag hade gått dit i mina repetitionskläder som bestog av ett par svarta shorts och en svart tröja. Mina vanliga kläder och smink fick vara kvar i väskan.

Men jag hade kommit dit och hört min låt i lägenheten. Jag hade följt den och sett Louis . Han hade suttit med ryggen mot mig och snyftade tyst. Jag hade smygit närmare och kollat över hans axel. Texten hade varit så fin att jag varit tvungen att yttra mig. Han hade stelnat till. Och sedan kysst mig.

Så nu låg man här i hans säng enbart klädd i underkläder. Louis låg över mig men stödde sin tyngt på armbågarna och gjorde mig alldeles yr av hans kyssar som var så hungriga men ändå romantiska.

'' Jag har saknat dig'' viskade han hest i mitt öra innan han trängde in i mig. ''Jag har saknat dig med'' flämtade jag och lutade mig bak.

Så en sammanfattning? Den kvällen förlorade jag min oskuld till ingen mindre än Louis Tomlinson.


Dagen efter vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Det var länge sedan jag log ett äkta leende. Orsaken till dagens leende var den sovande ängels som log brevid mig. Hon kramare om min arm som låg beskyddande runt hennes midja. Hon suckade lyckligt i sömnen och mummlade några ord jag inte kunde fårstå vad det var. Jag kysste hennes axel och gick upp. Jag klev snabbt in i garderoben och tog på mig ett nytt par boxers. Dom var örkblåa med stjärnor på. Sedan tog jag på mig strumpor, ett par mörkbruna jeans , ett vitt linne och en jeans skjorta. Jag fixade snabbt håret med lite mousse och gick ut ur rummet. Jag hörde svaga snarkningar från Harrys rum och skrattade för mig själv.

Jag styrde mina steg till köket och såg att blocket fortfarande var framme orört. Snabbt snappade jag åt mig det och rev ut sidan för att vika den och lägga i min byxficka. Jag la tillbaka blocket och tog fram en kastrull. Jag bestämde mig för att göra ägg och tomat sallad.* Jag la i 3 ägg i kastrullen som nu hade kokande vatten. Medans äggen kokade tog jag fram skärbräda och två tomater. Jag tvättade dom och hackade . När båda tomaterna var hackade la jag över dom i en skål och vände på skärbrädan. jag väntade på äggen och tog sedan upp dom. Jag hällde ut det varma vattnet i vasken och ersatte det med iskallt. Jag slog löst med ett ägg i kanten på diskbänken och skalade ägget. Samma med dom andra. Efter det backade jag alla 3 äggen till tärningar och la ner i skålen. Jag tillsatte lite olja och salt. Sedan rörde jag om och la skålen på bordet. Te och bröd fickhålla sällskap med ägg salladen. Jag bestämde mig för att gå och väcka Alex.

'' Vakna.. Alex'' viskade jag och kysste hennes kind. Hon log i sömnen och vred lite på sig. '' Jag har gjort frukost. Ägg och tomatsallad, din favorit.'' mumlade jag och smekte bort några hårstrån från hennes ansikte. Även i sömnen, utan smink och med håret som ett fågelbo var hon vacker.
Efter 5 minuter vaknade hon och log mot mig. '' Jag trodde det var en dröm'' viskade hon och smekte min kind. Jag log stort och gav henne en puss på munnen. '' Kom nu älsk..'' jag stoppade mig själv innan jag sagt hela ordet. '' Haha Lou du borde se ditt face just nu!'' skrattade hon. Jag log ironiskt och gick ut ur rummet för att låta henne klä på sig.

Efter frukosten hade vi gått ut på stan. I början hade det inte varit så många fans och pappz men när vi skulle gå tillbaka hoppade dom plötsligt fram med sina kameror och frågor. '' Alex Louis, dejtar ni? '' '' Alex är ni två tillsammans?'' '' Hur kommer fansen reagera på erat förhållande, Louis?'' Vi suckade och ökade farten. det kom några fans så vi log och vinkade.

Klockan var 10 när vi kom hem. '' Äntligen!'' skrek jag och kastade mig i soffan. '' Aouch..'' mummlade nån. Jag reste mig förskräckt och såg Harry. '' Wazzup Harold?'' sa jag och kramade om honom hårt.''Louis..'' viskade jag senare på kvällen när vi låg i hans säng. ''mm'' viskade han tillbaka. '' Ehm..'' började jag och tände nattlampan. '' Använde du..'' jag andades ut och slöt ögonen. Mitt hjärta bultade i 15555555 volt kändes det som. Jag öppnade mina ögon och fortsatte. ''... kondom?'' hela han stelnade till och jag fortog. han hade glömt, jag kanske var gravid!


Ni får den tidigare ;D Nu vill jag ha massor av kommentarer!!

iYiYi!

Feel brand new - 12


Jag vaknade  helt perfekt på morgonen däärpå. I en bumpande buss på motorvägen. attade ni det ironiska i det hela?
Jag öppnade trött ögonen och såg att jag var den ända som sov. Mina dansare var i andra bussen, det var bara jag och mitt band som sov i denna. Jag hörde hur dom skrattade i ''köket''. Istället för att gå upp ovh trötta ut min kropp mer efter gårdagens konsert satte jag mig i sängen med ett block och började skrivaolika saker. Orden blev till meningar och tillsist hade jag en sång. Jag hämtade gitarren och började trixa med accord.

Efter sisådär 2 timmar hade jag en helt ny sång. Jag ropade på min manager och sjöng låten för honom.

Skies are crying
I am watching
Catching teardrops in my hands
Only silence as it's ending, like we never had a chance
Do you have to, make me feel like there is nothing left of me?

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

As the smoke clears
I awaken, and untangle you from me
Would it make you, feel better to watch me while I bleed?
All my windows, still are broken
But I'm standing on my feet

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

Go run, run, run
I'm gonna stay right here
Watch you disappear, yeah
Go run, run, run
Yeah it's a long way down
But I am closer to the clouds up here

You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass
Like i'm made of paper, Ohhh woaah
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground

Like a skyscraper
Like a skyscraper

Like a skyscraper
Like a skyscraper

'' Vad tycker du?'' frågade jag och fingrade nervöst på gitarren. '' Jag tycker du ska göra en piano version och.. ett nytt album!'' utbrast han. Jag sken upp i ett stort leende och kramade om Tony.

''Kan vi inte göra nåt?'' suckade Eleonora irriterat. Jag suckade och ryckte på axlarna. Om sanningen ska fram trivs jag bra i  min onepiece och håret åt alla håll liggandes på soffan och äta chips samtidigt som man kollar på disney channel. ''Ahh!'' stönade hon högt och puttade a mig från soffan. Hon gick med snabba steg mot hallen. Det prasslade och jag tänke att hon säkert satte på sig skorna. Hon klampade in i vardagsrummet där jag satt och ställde sig vid dörröppningen.

''Ring mig när du ... inte är allt det här.'' Hon kollade menande på mig och när hon vänt sig stannade hon. Hon tog ett djupt andetag. '' Tills dess..är vi slut!'' hon skrek detsista och sprang ut ur lägenheten. Jag ryckte på axlarna och forsatte kolla på Bambi.'' Du ska på en intervjuv med Olly Olly.'' sa Tony när jag just hade klott Henry i xbox. Henry var en av mina dansare som kommit till min buss för nån timme sen. '' När?'' frågade jag och pausa den nya omgången. '' Om 3 timmar, och vi är på hotellet om 1 så du har två timmar pådig att fixa dig. Jag nickade och vände huvet mot spelet igen.

När vi kom till Hilton Hotell, var det massa fans utanför. Pappsen var också på plats. <vi gick ut och jag fick skriva några autografer. Det var en papparazzie som knuffade undan mina fans och började skrika massa frågor och ta massa bilder. '' HEEY SLUTA GÖRA ILLA MINA FANS!'' skrek jag och blängde surt. Det kom några väktare som tog bort honom. jag log och skrev en sista autograf. Tjejen började tjuta och kramade om pappret. Jag log och vinkade för att gå in i hotellet. Jag fick min

Jag gick snabbt in i duschen. Sedan gjorde jag det vanliga, torade håret, kläderna på och smink. Jag hade färgar håret rött igår så det var jag faktist nöjd med. Jag stirrade i spegeln. Vad tjock jag blivit. Är det där en putmage? Jag granskade mig mig själv i alla olika vinklar och ljus. Magen försvann inte. Jag suckade och gick till örren.

**

Olly Olly intervjuven var rolig han skämtade nästan hela tiden och frågade lätta frågor. Som på varje Olly Olly intervjuv får man kyssa en vägg med rött läppstift.tycker ni ? era underbara kommentarer fick mig att skriva en lång del (:

ju fler desstå bättre - Kommentera!

Feel brand new - 116 månader. 6månader sedan jag var dum nog att släppa Alex. Vi hade bara känt varandra i några veckor men jag har aldrig , och kommer aldrig, älska någon lika mycket. Eleonore var bara en re-bound, en brud jag hade för att låsa in känslorna. Men med tiden blev hon min flickvän. Fansen gillade henne så mycket att jag inte vågade göra slut. Jag hade nästan glömt henne när jag såg reklamen.

'' Den nya stjärnskottet Alexandra ' Alex' Simons, har sin första världsturne om några dagar. Ställen som Milano, Berlin, Stockholm, London, ..'' Hon fortsatte prata om de alla städer som skulle få se henne men jag fastnade vid London. Skulle hon komma hit?

Visst jag hade följt henne under tiden hon fått skivkontrakt, hennes twiter och facebook, fansidor och allt, Flera gånger hade jag försökt smsa henne men raderade det jag skrivit i sista sekund.

''ou? Vad är det? du blir alltid så,.. okontakt bar när Alex visas på TV!''  Jag vaknade upp ur mina tankar och ruskade på huvet för att få ut tankarna. Jag kollade på Harry som kollade besvärat på mig. Jag svarade inte utan kollade vidare på TV:n. Dom pratade fortfarande om Alex.

'' Alex debut album släpps imorgon klockan 3 world wide. Låtar som ..'' en tv rutan minskades och kvinnan som pratade åkte upp i en liten ruta i högra hörnet. Det började rulla flera låt namn och hon pratade itakt och sa alla namnen .

'' This is me, både acuoustic version och vanliga, Give your heart a break, Brand new day, So far so great, Work of art, Me, myself plus time , La La Land, Here we go again , Don't forget, World of chanses, Catch me, Skyscraper och självklart How to Love. Albumet kommer heta Work of art och sägs vara det mest eftertracktade albumet på hela året. '' 

Jag stängde av tvn och lutade ansiktet i händerna. och slöt ögonen. Jag vilade armbågarna på mina lår och andades hackigt.

'' Du älskar henne fortfarande..' viskade Harry förstående. Jag kollade upp på honom med röda ögon och log utan glädje.

'' Jag kan inte tänka mig den dagen jag slutar älska henne.'' viskade jag och bröt tyst ihop. jag reste mig och tog telefonen. Jag visste vad jag var tvungen att göra.'' Okej Milano! Vet ni vilken som kommer nu?'' frågade jag och skrattade i microfonen. Publiken skrek. Jag skrattade och frågade : '' Vet ni vad det är?'' dom skrek 'How To Love' Jag skrattade och satte handen bakom örat. '' Vad?'' '' HOW TO LOVE!!'' skrek dom för fulla halsar. Jag skrattade och vände mig mot banden .. '' Okey Guys 'Cut the music up!'' Dom skrattade och började spela.Jag slöt ögonen och njöt. Det var inte en tyst stund under hela konserten. Publiken sjöng med och klappade händerna i takt. När jag hade slutna ögon tänkte jag plötsligt på Louis. Jag hade inte tänkt på honom i över en månad. Jag suckade inombords och öppnade ögonen för att sjunga vidare.'' Tack Milano ni har varit fantastiska!'' skrek jag och sprang av scen. Där träffade jag Tony, min manager. '' Bra konsert Alex! Nästa stop LONDON!'' hela crewet hurra . London. Louis.

 What do you think?

Få se hur många kommentarer ni klarar av?

Vad sägs om 10?

puss på err! Älskar er alla ♥

Feel brand new - 10

Bara för att jag är så snäll (;
Men glöm INTE TÄVLINGEN! Tryck här !

'' Louis, jag vet att du säkert undrar vart jag är, tro mig det gör jag också. Allt hände så fort, jag kan inte ta in det. Men låt oss börja från början då.. Min mamma åkte till USA på affärs resa, och när hon var på väg tillbaka till london så störtade hennes plan. Flight 54.. jag kommer aldrig glömma det nummret. Men mest av allt kommer jag aldrig glömma dig. Jag var tvungen att flytta illbaka till Usa, tro mig, om jag kunde skulle jag stannat hos dig! Jag önskar att du vore med mig just nu. Du gjorde mitt liv till en dröm genom att skrida in i mitt liv i skinande rustning på en vit häst. Du kommer alltid vara min Prince Charm .. jag älskar dig.. // Många kyssar och kramar Alexandra Simons ♥ ''

Hur kunde hon? Hon lämnade mig utan att säga hejdå!Jag torkade bort en förädisk tår. Visst om hon valde att åka utan att säga hejdå, ska inte jag slösa mina tårar på henne.
Mycket har hänt på dessa 6 månader. Jag och Louis har inte pratat sedan den där kvällen för 6 månader sedan. Vi gjorde liksom slut och en vecka senare är han offentligt ihop med nån Eleonora. Jag grät mig till sömns i en vecka. Joanne blev tillslut trött på mina skrik i kudden och fick ett damp utbrott. Hon hade kommit in i mitt rum och dragit med mig till duschen. Tvingat mig att duscha och gett mig kläder. Hon hade praktiskt taget slängt ut mig ur huset med min gitarr och sagt att jag skulle gå och sjunga någonstans. Jag hade suckat och gått ner mot centrum. Där hade jag satt mig ner och tagit fram gitarren .


(tänk er bara gitarren och hennes röst )

Cut the music up

a little louder yeah. ooh.

See I had a lot of crooks try to steal my heart
Never really had luck, couldn't never figure out
How to love, how to love

See I had a lot of moments that didn't last forever
Now I'm in this corner tryna put it together
How to love, how to love

For a second you were here, now you over there
It's hard not to stare, the way you movin' your body
Like you never had my love, had a love

When I was just a young'un my looks were so precious
But now I'm grown up
So fly it's like a blessin' but I can't have a man
Look at me for five seconds
Without me feelin' insecure

I never credit myself, so when I got older
It's seems like I came back ten times over
Now I'm sittin' here in this damn corner
Lookin' through all my thoughts and lookin' over my shoulder

See I had a lot of crooks try to steal my heart
Never really had luck, couldn't never figure out
How to love, how to love

See I had a lot of moments that didn't last forever
Now I'm in this corner tryna put it together
How to love, how to love
Oh

I had a lot of dreams that transformed to visions
The fact that I saw the world affected all my decisions
But it wasn't my fault, it wasn't in my intentions
To be the one here talkin' to be the one here listenin'

But I admire your poppin' bottles and pimpin'
Just as much as you admire bartendin' and strippin'
Baby, but don't be mad, nobody else trippin'
I've seen a lot of crooks but the crooks still crook

See I had a lot of crooks try to steal my heart
Never really had luck, couldn't never figure out
How to love, how to love
Yeah

I had a lot of moments that didn't last forever
Now I'm in this corner tryna put it together
How to love, how to love
Oh

See I just want you to know, that I deserve the best
I'm beautiful, I'm beautiful
Yeah
See I want you to know, I'm far from the usual
Far from the usual

I had a lot of crooks try to steal my heart
Never really had luck, couldn't never figure out
How to love, how to love

I had a lot of moments that didn't last forever
Now I'm in this corner tryna put it together
How to love, how to love

Oo
How to love

Mmmm


Under låtens gång hade jag märkt att folk samlats runt mig och kastat in pengar i mitt gitarr fodral. Jag log stort när dom applåderade och började sjunga låtenn jag skriva till Louis. Give your heart a break.
Det hade varit någon i 'publiken' som filmat och när jag skulle gå frågade hon efter mitt namn och låtarnas namn. Jag svarade att jag hette Alexandra Simons och att låtarna hette How To Love och Give Your Heart A Break och hon frågade om hon fick lägga upp på Youtube. Jag hade blivit förvånad men ändå sagt ja. När jag kom hem hade hon lagt upp på youtube och hade redan 100 visningar. Jag trodde inte videon skulle ha fler visningar men efter 1 vecka hade någon från ELLEN DEGENERES show ringt och frågat om jag ville komma på en intervjuv. Jag hade tackat ja och fick komma efter 3 dagar i L.A. Hon hade presenterat migsom ''Youtube fenomenet' och frågat lite om mig. Jag hade fått sjunga How to love och pratat lite mer.

Efter typ nån månad ringde någon från Rock Mafia Records och ville signa mig. Så nu var jag här, i en riktig studia, och spelade in sista låten till mitt första album. Work of art .


Hoppas det är OK att jag hoppade fram (: 15 för mer?

Tid och Datum : 2011-12-19 17:33


Feel brand new - 9
Så, nu satt man på ett plan, till Atlanta, där min moster bor. Där alla minnen fanns. Där Liss och Emma fanns. Där pappa fanns. Jag suckade och raderade ännu en gång mitt mail till Louis. Det blev aldrig bra! vad jag än skrev blev det bara fel! Allt blev fel! imorse var jag världens lyckligaste tjej, hade en underbar pojkvän och livet lekte, nu vad fanns kvar? Jag tog ett djupt andetag och la fingrarna på tangentbordet på min Macbook Air. Jag började skriva och tårarna rann som bara den.

'' Louis, jag vet att du säkert undrar vart jag är, tro mig det gör jag också. Allt hände så fort, jag kan inte ta in det. Men låt oss börja från början då.. Min mamma åkte till USA på affärs resa, och när hon var på väg tillbaka till london så störtade hennes plan. Flight 54.. jag kommer aldrig glömma det nummret. Men mest av allt kommer jag aldrig glömma dig. Jag var tvungen att flytta illbaka till Usa, tro mig, om jag kunde skulle jag stannat hos dig! Jag önskar att du vore med mig just nu. Du gjorde mitt liv till en dröm genom att skrida in i mitt liv i skinande rustning på en vit häst. Du kommer alltid vara min Prince Charm .. jag älskar dig.. // Många kyssar och kramar Alexandra Simons ♥ ''

'' Damer och herrar, vi landar snart i Atlanta, Amerika. knäpp era bälten och samla ihop era värdesaker. Hoppas ni har haft en trevlig resa med Brittish Airlines.''
hörde jag en flygvärdinna säga i högtalarna och bätlesskyletn lystes upp. Jag slog igen datan och la den i sin väska. Samt så samlade jag ihop alla minsa saker och stoppade in ett nytt tuggummi i munnen. Lock i öronen var inte direkt något jag njöt av. Jag lutade mig tillbaka och knep ihop ögonen och tuggade argtsint på tuggummit. Landning och lyft var det värsta med att flyga, och att ens mamma dött i en flygolycka gjorde inte saken bättre.

'' Vi har nu landat på ATL Airport, tack för att ni flög med Brittish Airlines'' Jag pustade ut och väntade på att alla skulle gå av planet. När det praktiskt taget var tomt, knäppte jag upp bältet och tog med mig mitt hand babage och gick av planet. Till skillnad från London var Atlanta varmt. Det regnade nog inte lika mycket här som där. Jag gick av planet och vidare in i flygplatsen. Jag läste några skyltar och kom äntligen fram till den där bagage saken. jag glömmer alltid vad den heter. Ironiskt nog kom mina väskor sist av alla. Jag hade fyrs stycken. En chockrosa, en illröd, en limegrön, som verkligen skrek '' SE PÅ MIG!'' eller det gjorde dom alla, och tillsist en orange. Ni vet en sån där färg man brukar ha på trafik korner? Jag tog ner alla och började krångla mig med mina äskor mor utgången. Moster Joanne såg man direkt. Hon var en 25 årig lång kvinna med long sidecut *.
jag log stort. Min kära moster hade varit där för mig när pappa åkte in på rehab när jag var fyra år. Vi hade flyttat runt lite, sedan hade pappa kommit ut och bott med oss i ett halvår. Sedan åkte han in igen. Då flyttade vi till London. '' Moster Joanne!'' sa jag och kramade henne hårt. han kramade mig tillbaka och snyftade. '' Wow, Alex.. du är så lik din mor'' Sa hon och släppte mig lite. Hon lutade sig tillbaka och granskade mig med hennes händer fortfarande på mina axlar. Jag log och torkade mig under ögonen. Vi kramades igen och tog in alla mina väskor i hennes stora Range Rover.

'' Vilket stort hus!'' utbrast jag. Egentligen var det en takvåning mitt i centrala Atlanta. Hon log stort och visade mig mitt rum. Jag hade egen wic ( walk in closet) och ett eget badrum! Och .. EN SKO HYLLA SOM VAR SJUKT STOR! jag glömmde genast bört sömnen och började hänga in alla kläder och alla skor.Efter flera timmar kände jag sömnen ta över och gick för att lägga mig. Jag skulle just somna när jag hörde ett plingande ljud från mobilen. Någon ringde, jag visste det för att jag hade Louis som ringsignal '' Hallå svara dig slöfock! EN MOROT ÄR SNABBARE ÄN DIG!'' Saknaden slog mig som ett slag i ansiktet och jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Jag tog sakta upp movilen och stelnade till när jag läste namnet på telefonen.
Vem kan det vara?

15 kommentarer för mer?

GLÖM INTe ATT KOMMENERA!

Datum o tid : 2011-12-19 10.10

Feel brand new - 8

''Så ni är ihop?'' frågade Gemma och snurrade runt. Hon kollade på mig och gav ut ett skrik när jag log blygt och nickade. '' JAG VISSTE DET!'' skrek  hon ut över affären. Flera blickar vändes mot vårat håll. Jag skrattade och kollate på en röd Gemma. '' Men du och Nialler då?'' frågade jag och vickade på ögonbrynen. Hon blev , om möjligt, rödare och gömde ansiktet i händerna. '' Men Niall är ju mogen! Inte som Loyis!'' försvarade hon sig. ''  haha visst! Och Louis äter inte var tredje minut!'' skrek jag och skrattade. '' HYYSH!'' görde vi några tanter säga. Vi skrattade och gick mot kassan med våra kläder.

Jag satt själv i mitt rum och väntade på mamma. Hon skulle ha kommit hem för flera timmar sen. Jag suckade och bestämde mig för att sova. Planetr kankse bara blivit försenat? Eller så var det mycket trafik! Ja så är det nog. Jag gosade in mig i täcket och slöt ögonen. Jag föll snabbt in i drömarnas värld.

Jag drömde om Liss och Emma, mina bästa vänner io USA. Vi var på en äng, hade roligt och skrattade. Gamla minnen ploppade upp och jag kunde inte bli lyckligare. Plötsligt ändrades scenen och allt brann upp. Liss och Emma förvandlades till djävular och stirrade på mig. '' Du glömde oss!'' skrek dom och skickade blixtar på mig. '' Nej!'' skrek jag. Dom skrek saker och fattade eld på mig. Ännu en gång ändrades scenen och jag föll, ner i ett svart hål som tycktes vara ändlöst. ''NEJ!'' skrek jag och satte mig upp.

'' Det var bara en dröm'' intalade jag mig själv. Jag la mig ner och försökte somna igen när jag hörde bankanden på dörren. Jag satte mig än en gång upp och kollade på klockan. 10.29 visade den. vem knackar på vid den här tiden? Jag suckade och gick upp. Jag stoppade fötterna i mina morgontofflor. På väg ut snappa åt mig min morgonrock. Det kanske var mamma som glömt nyckel. På väg ner för trappan satte jag upp håret i en snodd jag haft runt handleden. Jag gick glatt fram till dörren och öppnade. Där stog inte mamma, utan två poliser.


( Christina Aguilera - Hurt )

'' Godmorgon?'' sa jag frågande och kollade på de två poliserna. En man och en kvinna. Dom såg besvärade ut på nått sätt. '' Godmorgon..'' sa kvinnan. Sedan gick allt i slowmotion. Hur dom förklarade hur min mammas plan störtat igår, hur dom beklagade sorgen, hur mannen snabbt kom fram till mig och hindrade min kropp från att slå i golvet när jag föll ihop. Sedan att allt blev svart. Min mamma? Min egna mamma? Död..Drama is here, and its here to stay!

KoMMENTERA!!!

Feel brand new - 7

Tre dagar senare satt jag i Louis knä och kollade på solnedgången från min balkong. Jag hade huvet lutat mot hans bröstkorg och hans armar runt mig.Jag tog ett djupt andetag och njöt av stunden. Några fåglar kvittrade någonstans och jag kände att det var den perfekta stunden. '' Får jag visa dig en sak?'' frågade jag och kollade upp på honom. Han nickade och jag log nöjt. jag gick upp och in i mitt rum. jag tog fram gitarren och gick tillbaka till honom. han hade satt sig tillrätta och kollade förvånat när jag kom tillbaka med en gitarr. Jag satte mig mittimot honom med gitarren i knät och harklade mig innan jag började spela.

The day I first met you
You told me you'd never fall in love
But now that I get you
I know fear is what it really was

Now here we are, so close, yet so far
How did I pass the test.
When will you realize
Baby I'm not like the rest

Don't wanna break your heart
Wanna give your heart a break
I know you're scared it's wrong
Like you might make a mistake
There's just one night to live
And there's no time to wait (to wait)
So let me give your heart a break, your heart a break
Let me give your heart a break, your heart a break
Oh yeah, yeah

On Sunday, you went home alone,
There were tears in your eyes,
I called your cell phone, my love,
But you did not reply
The world is ours if we want it,
We can take it,if you just take my hand,
There's no turning back now
Baby try to understand

Don't wanna break your heart
Wanna give your heart a break
I know you're scared it's wrong
Like you might make a mistake
There's just one night to live

And there's no time to wait (to wait)
So let me give your heart a break, your heart a break,
Let me give your heart a break , your heart a break
There's just so much you can take, give your heart a break
Let me give your heart a break, your heart a break
Oh yeah, yeah

When your lips are on my lips
Then our hearts beat as one,
But you slip out of my finger tips
Every time you run
Woah oh oh

Don't wanna break your heart,
Wanna give your heart a break,
I know you're scared it's wrong, Like you might make a mistake
There's just one night to live,
And there's no time to wait (to wait)
So let me give your heart a break

Cause you've been hurt before
I can see it in your eyes,
You try to smile it away,
Some things you cant disguise,
Don't wanna break your heart,
Baby I can ease the ache (the ache)
So let me give your heart a break, your heart a break,
Let me give your heart a break, your heart a break,
There's just so much you can take,
Give your heart a break,
Let me give your heart a break, your heart a break
Oh yeah, yeah

The day I first met you
You told me you never fall in love

'' Wow'' sa han. Jag kollade nervöst på honom. Han öppnade munnen och .. stände den igen. '' Alex..'' jaha nu kommer det. '' Det var nderbart!'' jag kollade frågande på honom. ''va? tyckte du om det?'' tilloch med jag hörde glädjen i min egna röst. han nickade och reste sig . ha kom fram till mig coh tog bort gittaren. Sedan bärde han upp mig och satte sig på min plats med mig i sin famn. '' Jag vet att vi bara känt varandra i sidådär en vecka med Alex..'' bröjade han. '' Jag tror jag är kär i dig..'' han lutade pannan mot min och kollade mig djupt i ögonen. Louis kan vara världens roligaste och omognaste 19 åring, och ibland kunde han vara den mest romantiska killen i världen. Jag log stort och kysste honom intensivt. '' Jag vet att jag är kär i dig..'' Viskade jag och kyysteb honom igen.


Woo! Två inlägg? och fick nt ens 10 :O Men ni får den här också xD Min rygg DÖDAR MIG!


Feel brand new - 6

Hans läppar masserade mina. Aldrig i mitt liv hade jag kysst någon med så mjuka läppar. Jag ställde mig på tå och slog armarna runt hans hals. Han kysste mig hårt men ändå mjukt. Efter att tag lämnade hans läppar motvilligt mina. ''Wow..'' mumlade han och såg in i mina ögon. '' Ja.. wow.'' Vi stog i samma ställning, han med händerna runt min midja och jag med mina armar runt hans nacke, i flera minuter och kollade bara in i varandras ögon.

När jag vaknade nästa dag var det inte för det mycket irriterande väckarklockan eller solljuset, utan för att någon andades i min nacke. Jag vände mig och och såg Louis. En vackrare varelse får man leta efter. Jag låg och stirrade på hans ansikte i , jag vet inte hur länge, innan jag beslöt mig för att gå upp. Jag gick upp och märkte att klockan bara var 14-. Jaha. Vad ska man göra nu då? Jag suckade inombords och tänkte göra nått för Louis. Jag har alltid kunnat spela gitarr och piano men att skriva låtar - inte så bra. Jag suckade ännu en gång och gick till köket för att göra frukost, eller lunch. jag bestämde mig för att göra tacos. Jag tog ut kött och la det i en tallrik, och in i micron. Jag satte på upptining och började hacka grönsakerna. När jag hackade kände jag hur två armar slingrades runt min midja. Jag slöt ögonen och log ett nöjt leende. Han smekte min hals och axel med sina läppar och placerade en lätt puss exakt mellan min hals och axel.
'' Vill du ha hjälp?'' frågade han. Jag nickade och pekade på micron som pep. '' Du kan stekta köttet.'' beådrade jag. han skrattade och tog utt köttet och la det i en stekpanna.

'' Det här är den godaste tacosen jag någonsin ätit!'' utbrast Louis när vi slagit oss ner vid bordet i vardagsrummet och kollade på någon film på TVn. '' Det är för att jag är en stjärnkock!'' sa jag och blinkade med ena ögat. '' Haha.''
 sa han ironsikt. Vi började skratta. gash vilket underbart skratt!


LÄDSEN FOR SÄN! Kunde ni läsa? (;
Kommentera! 10 för nästa? klarar ni det? ;*

Feel brand new - 5Jag satt kvar påbalkongen i mitt linne och shorts tills det blev kallt. Jag huttrade och drog filten närmare mig.  I bakhuvet hörde jag hur min mobil plingade till, men jag orkade inte gå in och låsa upp mobilen, för att läsa smset och sedan komma tillbaka. Jag lutade mig bakot och höll på att somna när sms signalet lät igen. Jag suckade och gick upp. När jag kom in i rummet tog jag upp movilen från byrån och låste upp. 2 nya sms. Suck.
Det första var från gemma och det andra från okänt. jag läste Gemmas först.

Vi kommer klockan 20.00! VI SKA UT OCH FESTA!! WOHOO!

Jag skrattade och öppnade det andra smset.

Hoppas du följer med till Club Havana. Ses där isf.xx Louis.

Mina ögon spärrades upp och jag fick ett ''litet'' utbrott. Jag sparade nummret och kollade på klockan. SHIT! Dom skulle komma om en och en halv timme! Jag la ner mobilen och rusade in i duschen. Jag tog en snabb dusch och rakade benen. När jag kom ut fönade jag håret och gjorde en lätt sminkning runt ögonen. Jag lockade håret i stora lockar och tog på mig underkläder. Det blev svarta spets från Victoria secret. Jag satte på mig en tajt kort svart klänning och målade läpparna med knallrött läppstift.Skorna fick bli ettpar klack med döskallar. Jag ställde mig vid min stora helkropps spegel och synade mig från alla vinklar. För första gången såg jag faktist bra ut.
Jag kastade en blick mot klockan och såg att den snart var 8. Jag tog min mobil, plånbok och nycklar och stoppade dom i min skinjacka. Jag hörde en biltuta och sprang ner för trappan. Eller sprang och sprang, jag försökte skynda mig men jag gick bara sakta ner. Sakta men säkert i alla fall. Jag släckte huset och gick ut , låste dörren och gick mot bilen. Dörren till baksätet i den stora Range Rovern öppnades och det var fullt med killarna och Gemma. '' Vart ska jag sitta!'' frågade jag förvånat.'' Du kan sitta i mitt knä'' sa Louis försiktigt. jag nickade blygt och satte mig i hans knän. När hans armar slöts runt min midja kändes det som om det var naturligt, som om dom var menade att vara där för evigt. Jag rodnade lätt och skakade på huvet. Bilturen var inte så lång som jag hade hoppats på. När bilen stanade utanför en nattklubb suckade jag högt innombords. Vi gick ut och jag tog ut plånboken ur jackan och lämnade jackan i bilen. Gemma låste bilen och vi gick och ställde oss ikön. Den minskades snabt och snart var vi inne. Det var hur stort som helst och överallt dansade folk. Vi gick till baren och beställde varsin dricka. Gemma gick direkt ut med Niall på dans golvet och dansade väldigt intimt. Jag log och kollade på dom andra men det fanns inga andra. bara Louis.'' Vill du dansa?'' frågade han och sträckte fram ena handen. Jag nickade och svepte det sista i glasen. Sedan tog jag hans hand och drog med honom till dansgolvet. Vi dansade till Beat Again med JLS. Vi dansade med varandra och hans händer lämnsde aldrig mina höfter. Plötsligt byttes låten till en tryckare. Han kollade nervöst på mig och sträckte ännu en gång fram handen. Jag log och la mina armar runt hans nacke. Han placerade varsamt sina händer mit min svank. Jaglutade huvet mot hans bröstkorg och njöt av hans närhet.

Kvällen hade varit fantastisk. Jag hade dansat med Louis. Bara Louis, kan man bli ladare? Dom andra hade gått hem vid typ tjugo i två och klockan var nu halv fyra och jag halvsov brevid Louis i en taxi påväg hem till mig. Mamma var på affärs resa i USA så jag behövde inte oroa mig. '' Vill du sova hos mig? Du verkar inte i stånd för att åka en timme till.'' mumlade jag. Jag kände hur han rörde på sig och fick bekräfftat att han nickat när han sa Visst. När vi betalt taxin och gått fram till min dörr kom jag på att jag lämnat nycklar och mobil i Gemmas bil. '' Fuck!'' svor jag för mig själv. '' Vad?'' frågade Louis som var lutad mot husväggen med slutna ögon. Han såg verkligen ut som en prins. Jag suckade och berättade för honom. Han skrattade och skakade lätt med huvet.'' har ni ingen nyckel under dörrmattan? '' Jag suckade högt över min dumhet och satte mig på huk, vek undan mattan och tog upp en silvriga nycel. Jag låpste upp och släppte in Louis.  När jag låst och vände mig omstog han där, 2 cm från mitt ansikte. Jag andades i otakt och stirrade in i dom oändligt bruna ögonen. Han strök en hårslinga bakom örat och kysste mig passionerat.AHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

Klarar ni 10 kommentarer från OLIKA IP ADRESSER ? DÅ ¨får ni del 6! ;O

Feel brand new - 4


'' So tell me about you!'' sa jag och log mot Louis. Det var bara vi kvar för dom andra hade gått in. '' Well mitt namn är Louis Tomlinson och jag är medlem i One Direction, ett av Englands största pojkband.'' Sa han stolt. '' Jag blir snart 20.. och mer då?'' sa han mest för sig själv. '' Jo jag och min tjej har nyss gjort slut.. jag ska aldrig mer bli kär..'' sa han ochb stirrade in i elden samtidigt som han tog en klunk av den halvfulla ölen han nyss öppnat. Något inom mig brast, men jag log och la en tröstande arm runt honom. Inom mig var jag ändå glad. Det var en glädje över att ha fått reda på att han var singel. Vi satt och pratade länge, långt in på småtimmarna. Vi satt i soffan på altanen och stirrade in i elden. Plötsligt hörde jag hur någon snarkade. Jag kollade mot Louis och såg att han sov. Jag log och la mig brevid honom.

När jag vaknade nästa morgon kände jag mig varm. Helt svettig. Jag kollade på omgivning . Jag märkte att jag fortfarande låg på altanen. Jag försökte resa mig men ramla tillbaka när jag kände en stark arm kram om min midja. Jag vände huvet och såg en djupt sovande Louis. Jag log lite smått och smekte hans kind. Jag drog av mig täcket och krånglade mig (o)smidigt ur Louis grepp. Jagdunsade ner på marken och jämrade mig tyst. Att detta alltid ska hända mig. Jag reste mig upp och masserade min haka som tagit den värsta smällen. Med en bultande haka gick jag in i huset, och vidare tillköket. Där satt alla och skrattade. Jag kollade frågande på dom och dom slutade tvärt. ''  Vad har ni gjort?'' frågade jag utdraget. Dom skakade på huvet och höll sig för skratt.  '' Berätta! '' sa jag uppgivet, jag lät säkert som en 5-åring. Dom skrattade åt mig och forsatte att äta sin frukost. Jag suckade och gick för att väcka Louis.

När jag kom hemgick jag in i duschen. Jag duschade länge och rakade kroppen, gjorde en hårinpackning. Det var skönt att ta hand om sig lite. När jag kom ut mörde jag in kroppen omsorgsfullt med jorduggsbodylotion. Kläderna fick bli ett pösigt linne, adidas mjukisar och håret sattes upp i an slarvig bulle på huvet.
Jag funderade över vad jag skulle göra. Tillslut tog jag beslutet att måla. Jag tog penslar och färg och vatten och gick ut på min balkong. Jag hade ett stativ där och en tavla. Jag satte mig på en pall och funderade över vad jag skulle måla.
Jag bestämde mig för att göra ett självporträtt. Resultatet blev sådär. Jag hade ritat enbart med bly så, det blev lie suddit. Men den var defenetivt den bästa jag gjort.
 
Japp. Jag valde DEMI LOVATO  som Alex. Jag har stora planer för denna >;D COMMENT!

Feel brand new - 3

(går inte att sätta in bilder, gör det hemma sen!)


Hela kvällen hade vi suttit vid en brasa på Gemmas altan och bara snackat. Alla killar var roliga men en gjorde såå att jag nästan kissade på mig. Louis. '' Alex? Are you in there?'' frågade ågon och jag kom tillbaka till verkligheten. Jag kollade upp och såg Louis sitta 2 centimeter framför mig. Jag blev så rädd at jag skrek och ramlade bak. Dom andra skrattade åt mig och jag rodnade lätt. ''Här.'' sa Louis och sträckte fram handen. Jag tog den och drog ner honom. Han ramlade på mig och jag stönade av hans tyngd . '' Det där gick inte exakt som jag hoppats..'' sa jag ledset. Dom andra skrattade bara mer. Jag blev sur och ställde mig upp med armarna i kors. Dom andra märkte inget så jag kollade på Louis som kollade på mig coh nickade mot huset. jag gick efter honom in i köket där han tagit fram en stor plast bunke och höll på att fylla den med vatten. Jag tog en annan och fyllde min med iskallt vatten. Sedan gick vi tyst ut till dom andra som fortfarande skrattade. Vi räknade till tre och .. bom!

'' Vi ska få våran hämnd!'' Sa Niall, den blonda söta killen med dom underbart blåa ögonen, och torkade sitt hår med handuken. Jag och Louis nickade och sa '' Såklart ni ska!'' ironiskt. Dom alla försvann upp på andra våningen medans jag och Louis satt i soffan i vardagsrummet och skrattade åt Simpsons.
'' Så, vart kommer du ifrån?'' Frågade louis. Jag kollade frågande på honom och han  fortsatte. '' Du har inte den underbara engelska accenten.'' Han gjorde en gest mot sig själv när han sa det. Mitt pokerface höll i säkert 3 sekunder innan jag brast ut i skratt.'' Nejdå haha, jag är från Usa! ''sa jag och nickade´med huvet. '' Coolt!'' sa han och frågade massa frågor om USA. Jag svarade på alla och log hela tiden. Vad var det med killen som gjorde så att jag log? jag har bara känt snubben i några timmar och har redan fallit pladask, för ingen mindre än Louis Tomlinson.


frågor? Vill ni ha längre chapters? Kommentera!

Feel brand new - 2''Gemma sluta!'' skrattade jag och sparkade med benen. Hon skrattade och fortsatte att kickla mig. PÅ något sätt krånglade jag mig ut ur hnnes grepp och började att kicka henne under fötterna - hennes svaga punkt. '' VIT FLAGGA! JAG GER MIG!'' tjöt hon mellan skratt attackerna. Jag la mig utmattat brevid henne i min säng och stirrade upp i taket där min Justin Bieber poster var. '' kan man bli hetare?'' undrade Gemma och stirrade på postern. '' Well.. om man heter Alex..'' började jag men hon kuffade mig så jag ramlade ur sängen. '' Hey! Vad fan hände med vit flagga?'' utbrast jag och kollade på henne med trumpen min från golvet. Hon lutade sig över sängkanten och började skratta. '' Well.. om man heter Gemma..'' Jag lutade mig upp och gav henne en örfil. Och så var kriget igång igen.

Jag fixade dom sista tovorna i mitt bruna hår och stirrade på mig själv i spegel. Detta var jag, Alexandra Stewart. Brunthår, gröna tindrande ögon, fylliga läppar och solbränd hy. På dessa två och en halv vecka som jag bott i London har det varit sol och jag och gemma, som blivit som bästavänner, hade gått till stranden nästan varje dag.
'' Ska vi dra till stranden?'' frågade Gemma efter en tids tystnad. '' Jag orkar inre.. kan vi inte gå hem till dig?'' frågade jag och kom på att vi aldrig varit där. '' Jag vet inte..'' '' Jo omigen!'' efter många om och men, gick vi hem till Gemma.
Jag packade bikini och sånt, sedan gick vi ut till min bil.

'' Sluta! HAhA!'' skrek jag och plaskade i vattnet så det sprutade runt. Vi hade vatten krig i vattnet, hur roligt som helst. ''GEMMA?! VI ÄR HEMMA!'' hörde vi plötsligt någon ropa från huset. Gemma , som nyss varit så glad, förvandlades still en nervös och skräckslagen docka. Hon rörde inte en muskel. ''Gemma? Vart är du..'' Jag kollade bakåt och såg 5 killar. En blond, 3 brunhåriga och en svarthårig. Jag betraktade dom noga och upptäckte att alla var jävligt heta! '' Eum, hej jag är Alex'' Sa jag och vinkade. Dom stirrade bara på mig och jag kollade rågande på Gemma med en what-the-fuck-min. Hon brast ut i skratt och presenterade killarna. Vi gick upp ur poolen och drog på oss badlakan

Feel brand new - 1
När jag vaknade log jag av tanken av att det var måndag. Första dagen i den nya skolan. Som tur hade jag bild idag. Jag älskar att teckna, rita, måla och fota. Jag gick upp ur sängen och gick fram till garderoben. Efter en halvtimme kom jag ut ur min Walk In Closet med ett par svart/gråa shorts med körsbär på, ett vitt linne och klackskor med blommor. Jag tog på mig lite smycken och min systemkamera. Jag plattade snabbt mitt hår och satt upp det i en hästsvans och sminkade mig lätt. Sedan gick jag ner till köket där mamma hade lagt fram frukost.''Godmorgon gumman.Är du nervös?'' frågade hon. Jagnickade till svar och började äta av min macka. '' Skynda dig gumman, så kan jag skjutsa dig till skolan'' 

Jag gick ut från bilen och vinkade till mamma som sedan åkte iväg. Jag suckade och rättade till min väska och gick in i byggnaden. Alla stirrade på mig som om jag vore en alien. Jag suckade ännu en gång och skyndade mig till rektors konstor för att få alla papper och sånt. Jag måste sett ut som en vilsen höna när jag yrade omkring där med förrvirrat ansiktsuttryck. '' Behöver du hjälp?'' hörde jag en tjej säga. Jag vände mig om och fick se en tjej med svart/brunt hår och chokladbruna ögon . '' Ja tack! Jag hittar inte rektorn kontor!'' suckade jag och gjorde en uppgiven gest. ''Haha första dagen?'' '' Syns det så tydligt?'' Skrattade jag. Hon nickade och erbjöd sig att visa mig till rektorn. Jag tackade ja och vi började gå upp för en trappa. '' Gemma '' sa hon och sträckte fram handen . '' Alexandra, men du kan kalla mig Alex'' Jag skakade hennes hand och kände på mig att vi skulle bli goda vänner.

***

'' Jag vill att alla ska måla vad ni än vill'' sa bildläraren, Mr.Dublin. '' Ni har fria händer, tre timmar har ni på er'' Sa hon efte att ha kollat på klockan. Jag tog upp en pensel och började måla. Jag kände inte av något när penseln drog över den vita tavlan. Färgerna började flyta ihop och en bild började uppenbaras. Efter 2 timar la jag ner penseln och gick för att tvätta mina händer. När jag kom tillbaka skrev jag dit mitt namn med snirkliga bokstäver i högra hörnet. '' Miss. Stewart! inspirernde bild.'' Jag vände mig hastigt om och såg hur bildläraren försökte hitta ord. Jag log och vände mig om ännu en gång för att kolla på målningen.Jag log och tänkte på filmen Pocahontas. Filmen inspirerade mig till bilden. Hur hon kämpade för sin sanna kärlek, riskerade ´sitt liv för fienden. ågot jag aldrig skulle kunna göra, känna äkta kärlek.


Kommentareeer! ♥